En mand foretrækker bistandshjælp fremfor skodjobs (http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2012/09/06/215200.htm) og 165.000 er arbejdsløse. Hvorfor starte en heksejagt på de 165.000 fordi een mand træder ved siden af ?

Er det ikke blot en mand, der prøver at snakke lidt fornuft ind i vore hoveder ? Hvad skal jeg bruge ham til, når der er 25 % arbejdsløse akademikere 10 år efter deres uddannelse (12.000 - april 2012) og mange flere lavere uddannede langtidsledige - dvs på vej mod bistandshjælp. Og der er fortsat kun 1 job pr 9, der søger. Lad dog ham og hans provokationer være og lad os sikre at der er rimelig forhold til de 165.000, der er arbejdsløse og hvoraf de fleste gerne vil arbejde, men vi har kollektivt udvalgt dem til ikke at få arbejde.

Måske er der en mediemæssig proportionsforvrængning, der får os til at kigge på ikke-problemer istedetfor at få løst rigtig-problemer. Lad os fokusere på at hjælpe de, der vil arbejde. Og differentiere, så de, der kun kan feje, får tilbud job, der handler om at feje. Og de, der kan producere avancerede hjemmesider til at gøre det.

Det er den dybeste form for idioti at lade en hjemmesidespecialist feje fortove, mens der er 1000, der kun kan feje, som ikke kommer til at feje. (ref: http://avisen.dk/seniorjob-grafisk-designer-skal-feje-gader_183824.aspx). Genindfør fornuften

Log på

Om mig

Jeg er Martin S

Kontakt mig her - når jeg finder ud af at lægge en formular.

Facebook feeds

Lidt om tid

Jeg er også med i Ældresagens IT-support

Bunden er nået

Her !

Jeg tester lige ny skabelon

Det kan blive skrækkeligt

Tilfældigt billede

Billeder

 

skov og --